Ja Rule jde za mříže, novou desku ale vydá

09.06.2011 13:25 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Ja Rule
© last.fm
Rapper Ja Rule stráví následující dva roky ve vězení. Za mřížemi si posedí kvůli nezákonnému držení zbraně. Svůj trest si začal odpykávat ve středu 8. června ve věznici v New Yorku. Ještě o den dříve, v úterý 7. června, si Ja Rule posteskl na svém Twitteru, že tráví poslední den na svobodě. Dále dodal, že odpoledne šel se svou rodinou do kina.

Jak uvádí server Billboard.com, herec a zpěvák byl odsouzen v rámci čtyři roky starého případu, kdy byl zadržen kvůli nezákonnému držení zbraně. Soud o jeho odsouzení rozhodl v prosinci loňského roku. Tehdy policie uvedla, že našla poloautomatickou zbraň v jeho sporťáku, který strážníci zastavili při kontrole překročení rychlosti. Nápadně a ne náhodou to připomíná případ Lila Wayna - oba hráli ten večer na stejné show.

Zmiňovaná novinka Ja Rule se jmenuje "Pain Is Love 2" a je nástupcem sedm let starého počinu "R.U.L.E.". Měla vyjít začátkem června, ale podle zpráv na webu hiphop-n-more.com se termín vydání změnil. Aktuální přesné detaily nejsou zatím dostupné.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY