Do programu Open Air Festivalu přibyla další tři jména

07.06.2011 11:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Sunflower Caravan
© facebook interpreta
Plakát Open Air Festivalu možná bude muset zvětšit svůj formát. Každou chvíli na něj totiž přibývají nová a nová jména - tentokrát jde o trojku našláplých českých projektů, které si zahrají na Red Bull Tourbusu. Fanoušci se tedy mohou těšit na Sunflower Caravan, Dramatikz a DJ Substance D.

Sunflower Caravan jsou se svým obrovským talentem kapelou, která má rozhodně našlápnuto za české hranice. Kromě nominací a hudebních ocenění si tahle trojka střihla koncertní turné po celé Evropě. Muzikanti si zahráli i v irském Dublinu na pozvání Glena Hansarda. Naopak parta Dramatikz se drží českého prostředí i jazyka, jejich hiphopovou přidrzlost nejlépe reprezentuje současné album "Morfium", které přijedou představit i do Panenského Týnce. Do třetice tentokrát přibylo další DJské jméno - Substance D je hudební projekt, založený trojicí Dave, Duff a Tamagotchi. Jejich electro & dirty house bude jistě kvalitní předkrm před vystoupením DJ A Skillz, britského turntablisty, který bude jednou z hvězd festivalu.

Pořadatelé ale stále ještě neodkryli hlavní trumfy - fans čeká odhalení headlinera a další stage. "V průběhu června budeme odhalovat ještě Axe stage a jejího headilnera," říká manažerka festivalu Marie Marková. Ve festivalovém městě samozřejmě nemůže chybět "sexy myčka lidí", tedy Axe sprcha se sličnými hosteskami v bikinách. Kromě Axe scény čeká majitele vstupenek ještě další řada jmen i na jiných pódiích. "Protože velké kapely jsme řekli téměř všechny najednou, teď si chceme dát načas s nočním programem, včetně DJs," vysvětluje Marie.

Zatímco seznam interpretů stále roste, cena ještě několik dní zůstává. Vstupenku za 990 Kč seženou fanoušci ještě do 10. června a poté její cena poroste - prozatím na 1 090 Kč. V rámci výhody 1 + 1 vstupenka zdarma si členové O2 Extra Klubu vychutnají celý třídenní program od 11. do 13. srpna už za 495 Kč - pokud tedy lístky nakoupí do 10. 6. Poté už bude jedna vstupenka v rámci akce 1 + 1 zdarma v přepočtu za 545 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY