Gaga a Pitbull kempují na britských jedničkách

06.06.2011 23:02 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Ne ne, tento týden jsme změny nečekali. Od svých zlatých pozic neupustili ani Lady Gaga ani Pitbull. Dopředu se jistě dere Rihanna a našlápnuto má i Rumunka Alexandra Stan. Velký třesk čekáme na příští týden, kdy na tuty zaboduje novinka od Arctic Monkeys v albech a sesadí Lady Gaga.
Pitbull - Give Me Everything
© facebook interpreta
Zlatá pozice je nezměněna, ale za ní se to hezky hýbe. Aloe Blacc už je na dvojce, Rumunka Alexandra Stan bere bronz, novinkový Gaudino je šestý a Rihanna opět podruhé za sebou předvádí veleskok a hopem o dvanáct pozic nahoru se dostává už na osmičku. Do desítky se poprvé podívala i Jennifer Lopez, která prakticky vystřídala svůj starší hit "On The Floor".

Zajímavá je osmadvacátá pozice, tam si to pluje Tracy Chapman se třiadvacet let starým songem "Fast Car". Hitparádové brázdění po tak dlouhé době můžeme přičítat reality show Britain’s Got Talent, kde si ji vybral jeden ze soutěžících. Nevyčerpatelná studnice singlů Black Eyed Peas vychrlila další z nich, nese název "Don’t Stop The Party", je třicátý a podle rozhovoru, který nedávno poskytla Fergie jednomu magazínu, to možná bude na nějaký čas i poslední, protože už ji to přece jenom taky táhne ke kočárku. Uvidíme.

    Top 10 - singly:
  1. Pitbull (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer) - Give Me Everything
  2. Aloe Blacc - I Need A Dollar
  3. ▲ Alexandra Stan - Mr. Saxobeat
  4. LMFAO - Party Rock Anthem
  5. Bruno Mars - The Lazy Song
  6. N Alex Gaudino (feat. Kelly Rowland) - What A Feeling
  7. Chris Brown (feat. Benny Benassi) - Beautiful People
  8. Rihanna - California King Bed
  9. Snoop Dogg (feat. David Guetta) - Sweat
  10. Jennifer Lopez (feat. Lil Wayne) - I’m Into You

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Lady Gaga - Born This Way
© facebook interpreta
Změna se ještě v tomhle týdnu očekávat nedala. Poptávka po Lady Gaga je ohromná. Příští týden ji ale vystřídají Arctic Monkeys, kdyby ne, tak se Mayové safra sekli a nastal by předčasný konec světa. Po čtyřech letech vydaly novinku The Pierces a konečně se ženské podívaly do žebříčku nejlepších desek Británie, a to rovnou na bramborovou pozici. Bluesový muzikant Seasick Steve to má u Britů vždycky dobrý, v desítce nejlepších se řáchá už potřetí v řadě, tentokráte prodeje nové desky stačily na šestku. Dvacátý devátý počin Status Quo je na desítce.

Tvrdá muzika boduje i na třináctce, jsou tam Black Stone Cherry . Drobátko větší očekávání jsem měla od Death Cab For Cutie, jsou čtyřiadvacátí. Šprušli za nimi jsou Queen s remasterovanou verzí největších hitů. Poslední novinka je třiatřicátá, patří rockerům Journey a jejich počinu "Eclipse".

    Top 10 - alba:
  1. Lady Gaga - Born This Way
  2. Adele - 21
  3. Adele - 19
  4. N The Pierces - You & I
  5. Jessie J - Who You Are
  6. N Seasick Steve - You Can't Teach An Old Dog New Tricks
  7. Bruno Mars - Doo Wops & Hooligans
  8. Aloe Blacc - Good Things
  9. Take That - Progress
  10. N Status Quo - Quid Pro Quo

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY