Očekávaná novinka Smashing Pumpkins zná svůj tracklist

03.06.2011 12:59 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Smashing Pumpkins
© smashingpumpkins.com
Smashing Pumpkins nám už před časem slíbili nové album. Usilovná práce přinesla ovoce v podobě třinácti nových písní, které najdete na chystané placce "Oceania". Přesný termín vydání není doposud známý, ale podle zpráv uvedených na stránkách NME.com se desky dočkáme ještě letos.

Billy Corgan se s průběhem příprav pochlubil na svém Twitteru. Dále seznámil veřejnost s názvy nových skladeb, Uvedl: "Jsem si jistý, že se fanoušci Smashing Pumpkins nebudou zlobit, když zveřejním připravovaný tracklist. Prozatím se jedná pouze o první verzi." Vy ji najdete na konci článku. Skladby již vyšly jako součást probíhajícího projektu "Teargarden By Kaleidyscope", v rámci kterého vydali Smashing Pumpkins prostřednictvím internetu devět skladeb.

Billy Corgan se také nedávno vyjádřil k samotnému formátu novinky - otevřeně přiznal pochybnosti a tvrdí, že zažitá forma nemusí k nové desce tak úplně sednout. Přesto věří, že songy na albu nějak půjdou k sobě. "Pořád si stojím za tím názorem, že alba nejsou v současné době relevantní. Může se to změnit. Z pohledu skladatele mě to ale přesto nutí nějak seskupovat skladby - tak, jak mají vedle sebe jít," uvedl ve videu na Facebooku kapely.

Uvedený tracklist alba "Oceania" je následující: O/, Pale Horse, Panopticon, The Chimera, Four Winds Chime, Glissandra, Inkless, My Love Is Winter, Special K, Pinwheels, Oceania, Violet Rays, Quasar.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY