T-mobile zdvojí částku za "Karmageddon" Sunshine už jen do pondělka

02.06.2011 10:51 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Sunshine - Karmageddon
© facebook interpreta
Už jen poslední dny zbývají do chvíle, kdy firma T-mobile přestane zdvojovat částku, kterou fanoušci zaplatí při nákupu aktuální desky kapely Sunshine "Karmageddon" přes portál t-music.cz. Od pondělí 6. června už Kayovi & spol. půjde na účet jen tolik, kolik pošle každý nakupující, a to po dobu dalších pět měsíců.

Připomeňme, že Sunshine jsou v tomto projektu prvními, kteří ve spolupráci se zmíněným hudebním portálem upravili proces nákupu empétrojek o podstatný krok. Suma, kterou fanoušek za album "Karmageddon" zaplatí, zůstává na jeho dobrovolnosti, T-mobile ale každou tuto částku zdvojnásobí, a přispěje tak na prezentaci kapely samotné.

Fakta

Album si k 1. červnu stáhlo 6 100 lidí a za poslední necelé tři týdny čísla rostou o 100-200 downloadů denně. Lidé aktuálně přispěli 28 332 korun a T-mobile zdvojnásobil na celkovou vybranou částku 56 664 korun, což je v limitu koncertu zdarma, nového webu nebo dárků pro fanoušky.

Sunshine pochopitelně z výsledků mají radost. Frontman Kay Buriánek se nechal slyšet, že je rád, že projekt má smysl. "Jestli ani tohle není cesta, jak dostat novou muziku k lidem, pak už nevím, co jiného by je přimělo k tomu ji za velmi decentní peníze kupovat a poslouchat jinak než na koncertech," řekl.

Nakupovat "Karmageddon" můžete tady.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY