Kryštof a Xindl X vysílají do rádií společný singl

01.06.2011 14:02 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Kryštof
© krystof.net
Kapela Kryštof vydala v polovině února reedici svého zatím posledního alba "Jeviště". Na té se objevila novinková skladba "Střepy", kterou znají televizní diváci ze seriálu "Znamení koně", a řada remixů písníček z "Jeviště", které pro partu kolem Richarda Krajča umíchali mimo jiné Veneer, Vec, Prago Union, BPM, Kubatko nebo Xindl X. A právě verze posledně jmenovaného nyní míří do éteru.

Jedná se o píseň "DigiHrách", jejíž text pro Kryštof napsal právě "Xindl" Ondřej Ládek. Nové zpracování skladby pro reedici "Jeviště" popisuje tisková zpráva jako "nějaké vesmírné country" a posluchači se v něm dočkají Ládka i v roli spolu-zpěváka.

Ani jedna ze "zúčastněných" stran si ale vydáním společného singlu nedává pohov. Kryštof se chystají na "tour de české festivaly" (namátkou Okoř, České Hrady, Panenský Týnec...), Xindl X má za sebou úspěšnou premiéru post-muzikálu "Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!!", k němuž složil hudební složku, a open-air koncerty ho jistě také neminou - zjeví se například na Rock For People nebo na Sázavafestu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY