Před Roxette rozehřeje pražské publikum Debbi

01.06.2011 10:46 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Debbi - Touch The Sun
© facebook interpreta
Červnový koncert Roxette se kvapem blíží a pořadatelé slavnostně oznamují jméno předskokana. Než nastoupí na pódium slavné duo, bude scéna patřit nadějné zpěvačce Debbi, kterou si můžete pamatovat především díky hitovce "Touch The Sun" a následnému stejnojmennému albu, kterému jsme věnovali i makrorecenzi.

Debbi aka Deborah Kahlová na sebe upozornila v prvním ročníku Česko Slovenské SuperStar. I když se nedostala do úplného finále, pracovala na sobě a nyní má na kontě píseň, kterou Akademie populární hudby letos v únoru zvolila nejlepší skladbou roku 2010. V těchto dnech slaví úspěch s nedávno vydaným třetím singlem "La La".

To vše a mnohem víc čeká na návštěvníky chystané show s hlavní hvězdou Roxette, která proběhne 5. června v pražské O2 Areně. Pořadatelé donedávna hlásili vyprodáno, ovšem v tuto chvíli ve sběrnách Sazka, a. s., případně na Sazkaticket.cz můžete zakoupit posledních pár kousků. Pohybují se v cenových relacích od 690 Kč do 1 190 Kč. A kdo se nedostane do Prahy, může se na Marii a Pera podívat v Ostravě. Na koncert 27. července v tamější ČEZ aréně jsou v síti Ticketpro volné vstupenky na stání v ceně 690 Kč. Jestli Debbi zazpívá i v "černém městě", není zatím známé.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY