Novinka Amy Winehouse je hotová, teď se čeká na ni

31.05.2011 14:17 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Amy Winehouse
© celeb9.com
Amy Winehouse dokázala v posledních měsících všem zamotat hlavu. Po velkých slibech, týkajících se nové desky, se najednou objevila zpráva, že bude opět zápasit se strašáky v podobě alkoholu a drog. Nyní se se navíc prosáklo, že tolik vytoužený nástupce placky "Back To Black" je v podstatě hotový a měl i brzy vyjít. Jenže kvůli pobytu zpěvačky v léčebně se deska zase trochu zpozdí.

S informací přišel jako první magazín People. Zdroj časopisu řekl, že podle zpráv hudebního vydavatelství jsou všechny písně pro novinkovou desku připravené. S jejich uvedením před publikum se ale musí počkat, dokud Amy neskončí s léčebnou procedurou. "Lidi z Island Records měli před sebou jen poslední úpravy a stanovení termínu vydání, a pak se stalo tohle. Teď se vlastně čeká jen na ni," stojí na stránkách časopisu.

Vzhledem k tomu, že má Amy Winehouse zabookované koncerty na nadcházejících letních festivalech, dá se předpokládat, že do té doby vyřeší i dlouholetý problém se závislostí. Jestli ale půjdou koncerty ruku v ruce s vydáním novinky a zda-li předvede na plánovaných vystoupení i nové písně, je zatím ve hvězdách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY