Wanastowi Vjecy se probouzejí, zahrají v pražském Mlejně

30.05.2011 14:21 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Wanastowi Vjecy
© Wanastowi Vjecy
Jedna z našich nejpopulárnějších rockových kapel 90. let Wanastowi Vjecy se opět probouzí k životu. Naživo se představí 10. června v pražském KD Mlejn.

Robert Kodym & spol. tak o sobě dají vědět po tříleté odmlce trvající od turné k 20 letům kapely (report z oslavy v Sazka aréně). Ta byla přerušena pouze informací o zásadní změně ve formaci, a sice odchodu Kodymova odvěkého parťáka P.B.Ch. Nynější sestavu Vjecý tak kromě Kodyma dále tvoří kytarista Tomáš Vartecký, bubeník Štěpán Smetáček a basák Radek Havlíček, kteří již v minulosti kapelou prošli. V tomto složení by také Vjecy měly natočit slibovanou novou desku.

Na Mlejně ovšem 10. června zazní průřez kapelní diskografií, klasické hity, při kterých fanynky v 90. letech houfně omdlévaly, jako "Sbírka zvadlejch růží", "Andělé" nebo "Vlkodlak". Koncert začíná v 19:30, vstupné na něj činí 350 korun. Vstupenky můžete zakoupit online zde.

Wanastowi Vjecy ale nepotěší pouze české fanoušky, těšit se na ně mohou i příznivci na Slovensku. Kodym & spol. jsou totiž mezi potvrzenými interprety Topfestu, který se koná 1.-2. července v Novém Mestě nad Váhom.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY