Mick Jagger má novou kapelu s Joss Stone a Damianem Marleym

24.05.2011 07:48 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Mick Jagger
© wikipedia.org
Ani přes svůj pokročilý věk si Mick Jagger v ničem nezadá s mladými umělci. Frontman kultovních Rolling Stones je tak vitální, že založil novou formaci s názvem Super Heavy. Do nového projektu jde společně s Joss Stone, Damianem Marleym a Davem Stewartem, známým z dua Eurythmics.

Kvarteto hudebníků nezahálí a už i pilně zkouší. Jak prozradil Mick Jagger v rozhovoru pro magazín NME, všichni tráví společně čas ve zkušebně v Los Angeles. Hudebník k nové kapele ještě dodal: "Nevěděli jsme, jaký druh hudby budeme dělat. Všem nám ale bylo jasné, že si to pořádně užijeme." Zároveň také připustil, že navzdory skvělé náladě nemusí vzniknout stejně dobrý materiál.

Součástí line-upu Super Heavy je také AR Rahman. Čtenáři ho mohou znát jako skladatele ověnčeného cenami Grammy. Stojí za hudbou k filmům jako "Milionář z chatrče" nebo "127 hodin". Dodejme, že Mick Jagger a Dave Stewart spolu pracovali dříve na skladbě "Old Habits Die Hard", kterou jste mohli slyšet ve filmu "Zlatíčko". Lídr Rolling Stones si dříve vyzkoušel i spolupráci s Joss Stone - spojili síly v songu "Lonely Without You (This Christmas)".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY