Justin Bieber si zahrál v seriálu a na žádost Obamy se potká s fanynkou

22.05.2011 09:31 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Justin Bieber
© facebook.com/JustinBieber
Jen zdánlivě nebylo o Justinu Bieberovi v posledních dnech moc slyšet. Pokud právě čtete tuto zprávu, znamená to, že po něm prahnete, ať už jako příznivci, nebo jako hateři. Dozvíte se, že si uprostřed koncertu v Manile párkrát odblinknul, kromě toho ho požádal Barack Obama, aby se sešel s jednou ze svých fanynek, a ještě si chlapec i zahrál v kriminálce "CSI"...

Čtrnáctiletá Bieberova fanynka Payton Wall z New Jersey přišla při útocích 11. září 2001 ve World Trade Center o tátu. Žal jí pomohla překonat právě Justinova hudba. Napsala proto zpěvákovi na Twitter, ten však nereagoval. A tak se rozhodla napsat prezidentu Obamovi, který si s ní na Ground Zero domluvil schůzku a přislíbil jí, že "Justina zná" a zařídí jejich setkání. Bieber samozřejmě přikývl a na Twitteru se pochlubil, že alespoň bude "o jednu smutnou holku míň".

Mimo to vystupoval Bieber 11. května v Manile, filipínském hlavním městě. Zvládl devadesátiminutovou show i přes nevolnost, která ho donutila si několikrát odskočit do zákulisí a párkrát si odložit. "Sick as a dog, but the show must go on," svěřil sedmnáctiletý Kanaďan svým Twitter-přátelům.

V únoru si Justin Bieber (znovu) zahrál i v seriálu "CSI: Crime Scene Investigation", která byla před několika dny v USA již odvysílána. Bieberovo cameo v poslední epizodě jedenácté řady končí pro některé velice tragicky, posuďte sami dole. Po natáčení se jeho herecká kolegyně a představitelka jedné z hlavních rolí seriálu Marg Helgenberger nechala slyšet, že Bieber je "spratek". V rozhovoru prozradila, že "nebyl špatný, prostě jenom předtím nehrál" a že i když by to prý neměla říkat, dodala: "Na place to byl docela fakan a choval se dětinsky, i přesto že ke mně byl milý."

Justin Bieber si samozřejmě neodpustil reakci... "Je to docela ubohé, když někdo, koho jste jenom letmo potkali, o vás takhle mluví. Jsou to prostě kecy. I tak jim všem přeju, ať se jim vede." Další životně důležité informace ohledně fenomenálního Justina budeme samozřejmě i nadále bedlivě monitorovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY