Festival Sonisphere se přesouvá do Prahy

13.05.2011 13:27 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Eddie Iron Maiden
© www.daimi.au.dk
Letošní tuzemská zastávka mamutího festivalu Sonisphere se přesouvá z milovického letiště přímo do centra české metropole. Metalová slavnost v čele s legendou Iron Maiden se uskuteční dne 11. června v areálu Výstaviště v pražských Holešovicích. Důvody přesunu tisková zpráva neuvádí, hovoří pouze o možnosti zahrát v Praze, kterou dostali právě headlineři z Iron Maiden a kterou se rozhodli využít. A spolu s nimi se pak přesunul i zbytek festivalu.

Fanoušci se tedy i nadále mohou těšit i na další zvučná jména jako Korn, Kreator, Mastodon, In Flames, Cavalera Conspiracy, Duff McKagan’s Loaded či Misfits. Česká scéna bude zastoupena v podobě thrashmetalistů Debustrol.

Pro fanoušky, kteří by chtěli spatřit pouze vystoupení Iron Maiden a Korn, pořadatelé připravili novou speciální nabídku. Vstupenky, jejichž platnost začíná až v 19.00, což zaručuje zhlédnutí obou uvedených kapel, se budou prodávat za 849 korun k stání a za 1 749 do Golden Circle. Připomeňme, že Iron Maiden již dříve přislíbili odehrát regulérní koncert, nikoliv pouze okleštěné festivalové vystoupení.

Do prodeje rovněž míří limitovaná série tisíce vstupenek, které zároveň umožní vstup na britskou zastávku Sonisphere festivalu v Knebworthu, kde letos vystoupí Velká thrashmetalová čtyřka v čele s Metallikou, dále Slipknot, Limp Bizkit, Motörhead či Biffy Clyro. Všechny typy vstupenek je možno zakoupit výhradně v síti Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY