Přípravy festivalu Benátská noc finišují

13.05.2011 08:37 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Benátská noc logo 2011
© facebook interpreta
Hudební program letošního festivalu Benátská noc, který se uskuteční od 29. do 31. července, je už téměř uzavřen. Pořadatelé nyní usilovně dolaďují detaily týkající se komfortu a pohodlí návštěvníků festivalového areálu.

Zázemí je důležité, a tak se hudební fanoušci mohou těšit nejen na čisté toalety a sprchy s teplou vodou, ale také na osobní trezory, půjčovnu sportovního náčiní nebo hřiště. Přímo v areálu kempu vyroste velkokapacitní restaurace a kavárna s non-stop otevíračkou. Nepřetržitě bude fungovat samozřejmě i celý kemp s recepcí, obsluhou a ochrankou. Kromě toho chystá TV Barrandov jakožto jeden z mediálních partnerů stan plný interaktivních her a zmrzliny Animáček. Tím však výčet doprovodného programu zdaleka nekončí - pořadatelé brzy zveřejní doplňující informace.

Jedním z headlinerů bude americká skupina Dream Theater, která aktuálně oznámila jméno svého nového bubeníka. Na Malou Skálu už muzikanti přijedou s Mikem Manginim, známým ze spolupráce s kapelami jako Extreme nebo Annihilator. Jeho služby si vyžádal také kytarista Steve Vai.

Vstupenky seženete v předprodejní síti ticketportal.cz. Aktuální ceny lístků platné k 15. květnu jsou 690 Kč za jednodenní vstupenky (pátek nebo sobota + neděle zdarma) nebo
1 090 Kč za permanentku na celý víkend. VIP lístek stojí 2 100 Kč. Vstupenky do kempu je možné zakoupit ve stejné síti spolu se vstupenkami na festival. K dispozici jsou dva druhy - se stanem za 450 Kč nebo bez stanu za 300 Kč. Kapacita kempu je až sedm tisíc osob.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY