Pojďte v pátek 13. na party Frenchconnection

13.07.2001 05:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

French Connection logo
© facebook interpreta
Projekt Frenchconnection oslaví v letošním srpnu své druhé narozeniny od vzniku jeho prvního vysílání na vlnách Rádia 1. U zrodu vysílání stál Tomáš Hochmeister s Petrem Mikuláškem a agentura Eastbase. Během měsíce se k nim přidali DJeové Tvyks a Dys-Martin. Za dobu působení projektu na české taneční scéně se rozrostl o stejnojmenné rozhlasové vysílání v rámci pořádů Láary fáary, Fresh a Progresso, taneční párty a webové stránky na adrese www.frenchconnection.cz.

V rámci projektu Frenchconnnection dosud v Čechách vystoupili francouzští DJs Bob Sinclar (Yellow production), DJ Didier (L´an-fer, Dijon), DJ Apollo Funk (Yellow production), DJ Erik Rug (Paperecordings), DJ Pat Heart (Coloeur 3) a DJ Shade from Paris. Někteří prímo na Frenchconnection párty, další za podpory tohoto projektu.

13. července se v luxusním prostředí francouzského klubu Le Clan odehraje další Frenchconnection párty. Po boku DJe Tvykse a DJe Dys-Martina vystoupí DJ Pat Heart, sestavu doplní po svém návratu z chorvatského Osijeku DJka Lillou. Na druhé houseové stage zahrají dopisovatelé webových stránek Frenchconnection slovenský DJ Mishek a plzeňský DJ Diome. K nim se připojí Le Clan residenti Renda a Brian. V disco-chill-outu zahraje francouzský DJ Midou. Opět pro vás připravujeme dekorace ve francouzském duchu a k tomu i speciální míchané drinky, které svým dobrým jménem a kvalitou ingrediencí zaštiťuje firma Bols. Máme pro vás nachystané speciální drink v barvách francouzské trikolóry a na víc se můžete s těšit Patisic, High Society, Podraz, Discobolos a Sex on the Beach.

(Tisková zpráva agentury East Base.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY