Moja Reč vydává nové album "Dobrí Chlapci 3"

07.05.2011 08:15 - Lukáš Benda | foto: facebook interpreta

Moja Reč
© facebook interpreta
Moja Reč je na sousedním Slovensku respektovanou součástí hiphopové scény. Často je jí sice vyčítána častá kolaborace, featuringy, téměř s každým, ale za vlastní tvorbu jsou Supa s Delikem doma vysoce ceněni. Naposledy o sobě dalo duo z Handlovej výrazněji vědět předloni dvojalbem "Dual Shock". Podobně jako plnohodnotný debut "S/M Show" z roku 2006 vzbudila tentokráte o poznání více experimentální nahrávka vřelé ohlasy.

Moja Reč tvoří pomyslný most mezi starou a novou hiphopovou dobou. Baví jak ortodoxní posluchače Vecka, Prago Union nebo Druhé jakosti, tak vyznavače progresivnějšího, přece jen méně oldskůlového a více soudobého soundu. Nová deska chlapců ze středu Slovenska by měla vyjít tento pátek, tedy 6. května. Album ponese název "Dobrí Chlapci 3" a bude odkazovat na sérii mixtapů, která v minulosti vyšla pod jmény "Dobrí chlapci vol. 1 & 2".


Moja Reč - snippet k albu "Dobrí Chlapci 3" (první část)

MR vydali jako promo k nové nahrávce již dva singly - po pilotním "Križujeme mapu" se na konci dubna objevila znepokojivá zpověď, vydařená záležitost "Čo sa týka mňa". Nové písně na MR prozradily, že se ze dvou poblázněných revolucionářů pozvolna stávají slovenští Blumentopf, vyklidnění veteráni vysoko nad věcí. Tedy přesně to, o co se na poslední desce (víceméně neúspěšně) pokoušeli PSH.


Moja Reč - snippet k albu "Dobrí Chlapci 3" (druhá část)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY