Podívejte se na "Technotronic Flow" Rytmuse a Mad Skilla

10.05.2011 12:00 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Rytmus
© facebook interpreta
Rapper Rytmus spolu s německým producentem jménem Mad Skill tasí z jeho chystané studiovky první singl. Po přisprostlé "Jebe" se rapper zúčastnil práce na "Technotronic Flow" a tento song se nyní dočkal i barevného videoklipu. Díky množství grafických úprav a rychlým střihům klip možná nepotěší nejednoho epileptika, všechny ostatní dost možná zaujme - na česko-slovenské poměry se totiž jedná (jak už jsme u Patrika zvyklí) o projekt nákladné produkce.

Electropopová skladba s klubovým nábojem je pro porotce druhé řady Česko Slovenské SuperStar teprve druhým krokem vykročeným mimo vody hip hopu. Mnohým možná videoklip připomene prvky z filmu "Tron" nebo z klipu k songu "I Gotta Feeling" americké skupiny Black Eyed Peas. Skladbu představí zpěvák živě na pražském křtu své další desky "Fenomen". K tomu mělo dojít tento měsíc, ale akce byla nakonec posunuta na 23. června.

Na videoklip k "Technotronic Flow" se můžete podívat na tomto odkazu v exkluzivní premiéře na webu české MTV anebo v nejbližších dnech na oficiálním zpěvákově kanálu na YouTube.com.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY