Dash Berlin přichází po roce s další namixovanou kompilací

04.05.2011 09:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dash Berlin - United Destination 2011
© facebook interpreta
Holandský DJ, producent a remixér Dash Berlin se po roce vrací s novou namíchanou kompilací. V obchodech po celé Evropě ji budeme moci zakoupit od 6. května.

Dash Berlin se v minulém roce stal nejúspěšnějším nováčkem mezi DJi, v prestižní anketě magazínu DJ Mag skočil do první stovky z nuly rovnou na 15. místo. Již na jaře minulého roku začal s prvním vydáním mixované kompilace s názvem "United Destination". Po více než roce je tu druhý díl, na kterém Dash představuje nejen svůj aktuální singl "Disarm Yourself" s hostující australskou zpěvačkou Emmou Hewitt, ale i několik remixů, které za poslední měsíce vyplodil.

Na dvou discích najdeme osmadvacet skladeb, mezi kterými jsou i exkluzivní tracky a remixy od Filo & Peri, Johna O'Callaghana, First State nebo Signum. Úsudek si o kompilaci můžete udělat ve více než desetiminutovém preview, které naleznete pod článkem. V České republice "United Destination" nejspíš nebude mít distribuci, proto tuzemským zájemcům opět nezbývá než využít internetový obchod vydavatelství Armada.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY