Depressive Disorder se chystají natáčet živé DVD

03.05.2011 08:18 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Depressive Disorder (plakát)
© facebook interpreta
V sobotu 7. května čeká kapelu Depressive Disorder důležitý večer. V brněnském klubu Favál Music Circus bude totiž natáčet své první živé live DVD. Na jeho vzniku se podílí Nová Alternativa a domovský label kapely Monopol Records, který záznam vydá v druhé polovině letošního roku (mluví se i o speciální hardback edici a CD s remixy). Během koncertu zazní průřez celou diskografií této ebm formace v nových aranžích, včetně zatím poslední desky "The Chronicle Of Fear".

Depressive Disorder už nějaký ten pátek hrají koncerty v novém složení, zakládající duo Patrik Lev (zpěv) a Radim Čáp (klávesy a doprovodné vokály) doplňují VeNa (klávesy a pady, člen No Name Desire) a na kytaru Ez. Kromě příprav na zmíněnou show zároveň usilovně pracují i na novém materiálu. Na koncertě by mohla zaznít již jedna z prvních ochutnávek v podobě nového singlu "Insane".

Ve Faválu se bude začínat úderem osmé a po vystoupení Depressive Disorder čeká návštěvníky EBM-Dark Wave-Gothic after párty, na které bude hrát dvojice DJ Sickness a DJ Nephilim. Vstupné je příznivých 80 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY