Aretha Franklin právě vydává osmatřicátou studiovku

03.05.2011 14:30 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Aretha Franklin - A Woman Falling Out Of Love
© facebook interpreta
Devětašedesátiletá legenda přezdívaná jako Královna soulu Aretha Franklin dnes (v úterý 3. května) vydává na počest své padesátileté hudební kariéry novou desku. Jak jsme vás již informovali, nese titul "A Woman Falling Out Of Love" a nabídne dvanáct písní včetně jednoho bonusu.

Jedná se o první nahrávku Franklin vydanou pod jejím vlastním labelem Aretha's Records a dle oficiálního prohlášení je "hudebně i žánrově velmi pestrá, nabídne balady, bluesové písně i gospely." Album je k dostání zatím jen v USA, a to v distribuci obchodního řetězce Walmart. Digitálně by se mělo objevit po celém světě od 3. června.

Franklin, která před nedávnem řešila vážné zdravotní komplikace, kvůli kterým shodila téměř 40 kg, album z větší poloviny i produkovala, dvě písně pak sama napsala.

Tracklist "A Woman Falling Out Of Love" vypadá takto: How Long I've Waited, Sweet Sixteen, This You Should Know, U Can't See Me, Theme From A Summer Place, The Way We Were, New Day, Put It Back Together Again, Faithful (featuring Karen Clark-Sheard), His Eye Is On The Sparrow (Performed by Eddie Franklin), When Two Become One, My Country 'Tis Of Thee (Bonus Track).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY