"Femme Fatale" Britney Spears je v Americe platinové

01.05.2011 13:03 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Femme Fatale (Deluxe Edition)
© facebook interpreta
Sedmá studiovka Britney Spears "Femme Fatale" vyšla 25. března, u nás o tři dny později a za dobu jednoho měsíce se jí v USA prodalo už milion kusů. Vysloužila si tak status platinové desky.

Album je platinové kromě USA i v Kanadě, zlaté dále pak v Anglii, Mexiku, Francii, Brazílii, Austrálii, Rusku, Koreji a Singapuru. U nás debutovalo na páté příčce a je už rovněž zlaté. "Femme Fatale" tak Spears zaručilo post jediné interpretky, která debutovala na první příčce Billboard 200 se šesti alby a prodala jen v Americe více než 32 milionů kusů všech svých dosud vydaných desek.

Kromě toho se Britney Spears chystá na své šesté turné (nečekaně "Femme Fatale Tour"), na kterém ji doprovodí i Nicki Minaj (popřípadě Jessie And The Toy Boys nebo Nervo). Šnůra proběhne Severní Amerikou a Kanadou, bude započata 16. června v kalifornském Sacramentu a (zatím) obsahuje 26 zastávek. Pod článkem se můžete podívat na krátké video ze zkoušky, ve kterém zpěvačka se svými tanečníky nacvičuje choreografii k songu "How I Roll".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY