Legendární Go-Go's jedou na turné a opráší svůj debut

30.04.2011 09:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Go-Go's - Beauty And The Beat
© facebook interpreta
Americká dívčí kapela Go-Go's zažila svoji největší slávu začátkem 80. let. Zlomový byl již jejich debut "Beauty And The Beat" z roku 1981, pak následovala ještě další dvě úspěšná alba. Brzy nato se dámy rozešly a jediný, kdo nadále slavil úspěchy, byla zrzavá kráska Belinda Carlisle. Nyní kapela plánuje velké turné a navíc i reedici svého úspěšného debutu.

Již 16. května se na pultech zmiňovaná nahrávka znovu objeví, tentokrát však jako dvojalbum. První disk bude identický s původní verzí desky, písně však budou digitálně remasterované. Na druhém disku bude o dost vzácnější materiál. Půjde o záznam koncertu z roku 1981, který Go-Go's odehrály v klubu Metro v Bostonu. Celkem se bude jednat o sedmnáct písní. Kromě vydání na CD bude tato reedice dostupná i na limitovaném růžovém vinylu.

Krátce poté se Go-Go's vydají na velké turné po Americe s podtitulem "Ladies Gone Wild", kde nechají vzpomenout nejen na staré hity, ale i na písně, které natočily po reunionu v roce 1994. Od konce května do konce srpna je čeká celkem čtyřiadvacet koncertů. Na podzim je pak v plánu i několik zastávek v Evropě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY