Dramaturgie festivalu Masters Of Rock je kompletní

26.04.2011 13:55 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Masters Of Rock 2011
© facebook interpreta
Fanoušci rockové a metalové hudby se už jistě nemohou dočkat dalšího ročníku festivalu Masters Of Rock, který k nám letos přiveze hvězdy jako Twisted Sister, Helloween nebo Guano Apes. Bude se konat od 14. do 17. července v tradičním areálu likérky R. Jelínka ve Vizovicích.

Pořádající agentura Pragokoncert nyní dokončila dramaturgii, která čítá kromě uvedených hvězd také vystoupení Hammerfall, Finntroll či Amorphis. Největší show ale zaručeně slibují američtí Twisted Sister, kteří u nás odehrají svůj první koncert. Kromě toho nehráli doposud ani na sousedním Slovensku či v Polsku, takže lze očekávat velký nápor fanoušků z těchto zemí. Kompletní program najdete na stránkách Mastersofrock.cz.

Vstupenky na tento letní svátek rocku a metalu jsou k dostání u pořádající agentury Pragokoncert (tel. 577 432 580, 224 235 267, na e-mailu: mikeskova@pragokoncert.com), na stránkách Mastersofrock.cz, na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově, dále v předprodejních sítích Ticketportal (i na Slovensku), Ticketpro a Ticket-Art a ve všech obvyklých předprodejích. Jejich cena je nyní 1150 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY