Chinaski dělají novým singlem reklamu na Fantu

05.07.2001 11:22 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Chinaski - Na, na, na...
© facebook interpreta
Chinaski svým posledním albem "Na, na, na a jiné popjevky" dokázali, že to dokáží a dosud z něj vydali dva obrovské hity - "Kláru" a "Drobnou Paralelu". Jako třetí singl se všeobecně předpokládala písnička "Cesta", která má podobné hitové ambice, ale navzdory jejímu názvu se kapela vydala zcela jinou cestou.

V současné době totiž na rádiích (taková Evropa 2 jej hraje poměrně často) už můžete slyšet zcela nový singl s názvem "Jsem mladý, mám se dobře", který z výše zmíněné desky nepochází. Zatím není rozhodnuto, zda se na nějaké dlouhohrající nahrávce vůbec objeví, podle informací z B&M Music jej můžeme prý čekat buď na speciální vánoční edici "Na, na, na..." nebo i na nové desce, která by snad měla vyjít na jaře. Písnička, i když v lehce pozměněné formě, je také součástí nové reklamy na Fantu, takže na pořádný hit je rozhodně zaděláno. Když si vzpomenete třeba na "Spaceman" od Babylon Zoo, který také byl obsažen v reklamě...

Samotná písnička byla podle oficiálního webu Chinaski natáčena koncem května na zámku v Brandýse nad Labem ve studiu Landscape, produkce se opět ujal Michal Pekárek, jako hosté si zahráli Miloš Vacík a Petr Malásek.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY