Navigators a 4signs letos zahrají na festivalu Out Of Home

29.04.2011 08:21 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Navigators
© Roman Černý
Čeští umělci budou mít šanci potěšit děti z desítek dětských domovů celé České republiky. Společně se setkají 4. června v Praze v klubu GOX na Smíchově na festivalu Out Of Home. Letošní pátý ročník přivítá kapely Navigators a 4signs.

Navigators můžete jako jednu z mála českých kapel znát z vysílání hudební televize MTV Europe. Ve své tvorbě prolínají žánry r'n'b, soul, hip-hop, jazz a funk. 4signs (dříve známí jako The Loou) se již mohou například pyšnit vítězstvími v soutěžích Šance Muzikus nebo Český Tučňák. Dnešní zvuk kapely nabízí líbivou a energickou muziku v rytmech drum'n'bass, jungle,dance, funk a pop.

Kromě hudby budou dětem představeny také profese jako novinář, kuchař, policista, moderátor, zubní hygienik, lektor fitness nebo recepční. To napovídá i názvu tématu chystaného ročníku, kterým je "Už víš, čím budeš?". Ke konceptu se vyjádřila organizátorka Klára Chábová: "Cílem letošní hry je, aby děti poznaly profese, které by je mohly bavit a jsou pro každého při troše snahy dosažitelné."

V sobotu 4. června proběhne slavnostní vyhlášení vítězů a také hudební část festivalu. Koncerty budou přístupné i veřejnosti, vstupenka stojí 200 Kč a výtěžek bude věnován na projekt "Život nanečisto".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY