ATB míří do Prahy, zahraje si na Trancefusion

22.04.2011 15:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trancefusion flyer
© facebook interpreta
Poslední dubnový den se naše hlavní město otřese v základech. Uskuteční se zde ojedinělá taneční party Trancefusion, na kterou dorazí téměř desítka světových DJs.

Jak již název napovídá, akce bude životním zážitkem především pro fanoušky stylu trance. Pořadatelé rozhodně nešetřili a na 30. dubna do pražského Průmyslového paláce na Výstavišti pozvali naprostou DJskou elitu. Asi největším headlinerem bude Němec ATB, který přijede představit svoji novou desku "Distant Earth". Druhou velkou hvězdou bude Dash Berlin, který patří v posledních dvou letech k největším hvězdám trancu a jeho každý vydaný singl se stává celosvětovým klubovým hitem. Dash ve svém setu představí nejen novou kompilaci "United Destination 2011", ale i nové skladby z připravovaného druhého autorského alba.

Ze sousedního Německa dorazí i legendární duo Cosmic Gate, které letos vydalo kolekci svých nejlepších remixů. Zasněné tranceové skladby ve svém setu představí další miláček českého publika - Roger Shah, který doveze i novinky svého projektu Sunlounger. Dalšími vystupujícími bude fenomenální americký DJ a producent Sean Tyas, jednočlenný holandský projekt First State nebo maďarské producentské duo Myon & Shane 54. Speciálním hostem celé akce bude živé vystoupení australské vokalistky Emmy Hewitt, jejíž sametový hlas můžeme znát z hitů Dash Berlina, Chrise Lakea, Marcuse Schössowa nebo Ronski Speed.

Celá akce vypukne již v 19:15 hodin, její konec je naplánován na šestou hodinu ráno. Poslední vstupenky můžete koupit v předprodeji sítě Ticketstream. Jejich cena se aktuálně pohybuje od 990 do 3 190 korun.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY