Devin Townsend vydá koncem června rovnou dvě novinky

18.04.2011 10:45 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Devin Townsend Project - Deconstruction
© facebook interpreta
Kanadský hudebník Devin Townsend na svých fanoušcích nikdy nešetřil a chystané nahrávky jsou toho důkazem. Dne 20. června vydá hned dvě nové desky, a to "Deconstruction" a "Ghost".

Jedná se o třetí a čtvrtý díl z jeho tetralogie desek. Townsend se posluchačům opět předvede jako hudebník různých žánrů a nálad. Desku "Deconstruction" mixoval Jans Bogren, známý ze spolupráce s Paradise Lost nebo Opeth. Přípravy probíhaly ve studiích Fascination Street a nahrávání se zúčastnily slavné metalové hvězdy jako Greg Puciato z The Dillinger Escape Plan nebo zpěvačka Floor Jansen, dříve známá z formace After Forever a nyní působící v ReVamp.

Dodejme, že velký koncept čtyř desek začal v roce 2009. Tehdy se k fanouškům Devina Townsenda dostala koncem května nahrávka "Ki" a několik měsíců poté vyšla v listopadu druhá deska "Addicted".

Tracklist "Deconstruction" je následující: Praise The Lowered, Stand, Juula, Planet Of The Apes, Summera, The Mighty Masturbator, Pandemic, Deconstruction, Poltergeist.

Na albu "Ghost" pak najdete tyto písně: Fly, Heart Baby, Feather, Kawaii, Ghost, Blackberry, Monsoon, Dark Matters, Texada, Seams, Infinite Ocean, As You Were.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY