Poslechněte si celou desku "The Bear Is Sleeping Now" Dikolsona

14.04.2011 11:09 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Dikolson - The Bear Is Sleeping Now
© facebook interpreta
Do vydání debutu "The Bear Is Sleeping Now" Dikolsona už zbývají pouhé dny, které se dají zkrátit poslechem celé nahrávky - třeba níže. K natáčení si Filip Míšek pozval zajímavé návštěvníky, figurují mezi nimi Floex, Yoko Honaga, Veronika Burianková, Ona (polovička projektu Dva), Jiří Hammer (hraje na francouzský roh v úchvatné skladbě "Ruprecht") anebo Jan Janečka za bicími. Náladově pestré album přináší rovnou desítku skladeb, v kterých Dikolson přesahuje rámec nejednoho žánru.

Jak jsme již informovali, deska "The Bear Is Sleeping Now" vychází v podobě placeného downloadu (na výběr bude formát MP3 a čím dál populárnější FLAC) a na červeném clear vinylu; jeho vydání bude ale limitováno počtem čtyř set kusů, jež budou podepsány a ručně číslovány samotným Filipem Míškem a v samotném balení nebude chybět kupón na bezplatné stáhnutí.

Dikolsonův debut "The Bear Is Sleeping Now" vychází 20. dubna u labelu Minority Records a přinese těchto deset kompozic: The Bear Is Sleeping Now, Mercury, This Shivering, Ruprecht, Y, New Animal Trail, Plop, Sprays, You Are The Leaves, Brainsuck.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY