Moderátor Aleš Háma vydá desku

13.04.2011 19:51 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Aleš Háma
© championship.cz
Herec, moderátor a bavič Aleš Háma natočil autorskou desku. Nahrávka je titulovaná jako "Plesová sezóna", vznikala v londýnském studiu Abbey Road proslaveném The Beatles a dočkáte se jí díky labelu Championship Music již tento pátek, tedy 15. dubna.

"Texty, ale i hudbu si píšu od svých patnácti let. Co se psaním písní uklidňuji a odpočívám zároveň, jsem se setkal s názory, proč si nevydám vlastní desku. A já až teď dospěl do fáze, kdy jsem si řekl, vlastně proč ne?" přibližuje album poněkud kostrbatě tisková zpráva a dále tvrdí, že vydání oněch dvacet let ukrytých písní "může vyvolat milnou představu o tom, že by (Háma) chtěl hraní či moderování pověsit na hřebík a stát se profesionálním zpěvákem".

Dle tiskovky Aleš Háma "dokazuje ... , že je nejen skvělý hudebník, ale i zdatný zpěvák a výborný skladatel. Pilotní singl 'Na chalupě' předznamenává, že se skutečně máme na co těšit." Jestli se jedná o omil, nebo nikoliv, můžete sami posoudit díky tomuto odkazu.

Hámova debutu se tedy dočkáte v pátek, následný křest "Plesové sezóny" se pak uskuteční 5. května v pražském klubu Jazz Dock.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY