Charlie Straight jeli natáčet nový klip do New Yorku

12.04.2011 14:52 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Charlie Straight
© Marek Gerhard / musicserver.cz
Po vydání čtvrtého singlu "Try Some Stuff You Don't Think You Should" a doprovodného videoklipu se Charlie Straight pustili do další práce. Tentokrát se odebrali do New Yorku, kde natáčí nový klip ke skladbě "School Beauty Queen". Bude se také jednat o nový singl spojený s novým seriálem České televize "4teens". Hotový klip si svou premiéru odbude v květnu spolu se seriálem, jenž se na obrazovkách poprvé představí 13. května v osm hodin večer..

Režisérem nového snímku je známý tanečník a choreograf Yemi AD. Než se osazenstvo kapely a produkční tým odebrali na cestu, věnovali dva měsíce přípravám. Muzikanti ale nechtějí nic prozradit dopředu - podoba klipu a příběh, ve kterém má hlavní roli sama kapela, bude překvapením.

První klapka padla 11. dubna v pondělí ráno našeho času. Ve večerních hodinách se pak štáb pohyboval na střeše jednoho domu v Brooklynu. Tým režiséra Yemiho předem vybral pro natáčení asi třináct lokalit, většinou na Manhattanu. Často jde o místa v exteriérech jako ulice a parky. Muzikanti si zatím vše chválí a vychází jim i počasí.

A kdo tak nákladný projekt sponzoruje? Natáčení videoklipu si Charlie Straight jakožto nezávislá kapela spravuje a financuje sama. Kromě příprav z Česka akci několik týdnů předem chystala skupina spolupracovníků přímo v New Yorku. "Neumím si to představit bez fungujícího zázemí, které tady má Yemi vybudované. Třeba ta brooklynská střecha je místo s krásným výhledem, něco takového bychom sami nenašli," dodal zpěvák Albert Černý.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY