Podívejte se na "E.T." Katy Perry a Kanyeho Westa

31.03.2011 18:20 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Katy Perry - E.T. feat. Kanye West
© facebook interpreta
Katy Perry bere povolání popové hvězdy opravdu vážně. Po třech úspěšných hitech přichází řada na novinku "E.T.". Ta taktéž pochází ze stále aktuální desky "Teenage Dream", jenže tentokrát je obohacena o účast velikána hip hopu Kanye Westa.

Katy však v novém klipu dost možná nepoznáte, do role mimozemšťanky se totiž s vydatnou pomocí stylistů ponořila s velkým nasazením. Dle mnohých kritiků hutná electropopová písnička z produkce dua Dr. Luke & Max Martin představuje zpěvačku v mírně odlišnější poloze, než jak se dosud prezentovala. Přítomnost Westa je logickým krokem pro americký trh, kde píseň bez rappera má vždy o něco těžší pozici, než s ním.

Co se videoklipu, jenž natočila Kanaďanka Floria Sigismondi, týče, jedná se pravděpodobně o vizuálně nejodvážnější kousek, který má Katy ve videotéce. Vesmírné téma není v popu příliš časté, přesto po něm už v minulosti sáhli umělci jako Britney Spears ("Oops, I Did It Again") nebo Michael Jackson se svou sestrou v legendární "Scream".

Ačkoliv byla píseň vydána už 16. února, největšího úspěchu dosáhla tento týden, kdy se usadila na vrcholu amerického singlového žebříčku. Katy Perry tak sesadila Lady Gaga, která s písní "Born This Way" pořadí dominovala posledních šest týdnů. Na videoklip k "E.T." se můžete podívat pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY