SebastiAnovo debutové album vyjde v květnu

24.03.2011 11:23 - Ondřej Trhoň | foto: facebook interpreta

SebastiAn
© last.fm
Electrohousový producent SebastiAn (vlastním jménem Sebastian Akchoté) konečně odtajnil detaily ohledně vydání alba "Total". Deska obsahující dvacet dva skladeb vyjde třicátého května u vydavatelství Ed Banger (ve spolupráci s Big Beat a Atlantic) a bude to vůbec první plnohodnotná řadovka v diskografii tohoto francouzského hudebníka.

Jako hosty si SebastiAn přizval například rapperku M.I.A., nebo stájového kolegu, polovinu houseových Justice, Gasparda Augého. Na obal desky se můžete podívat zde.

Pro ukrácení čekání byly natočeny dva videoklipy - ke skladbě "Embody" a titulní "Total". Ještě dodejme, že SebastiAna jste mohli slyšet jako autora remixů skladeb Klaxons, Daft Punk, Cut Copy, nebo Annie.

A nakonec přidejme seznam skladeb, které se na "Total" objeví: Hudson River, Love In Motion (ft. Mayer Hawthorne), Tough Games, Embody, Ross Ross Ross, Fried, Kindercut, Water Games, Total, Jackwire, C.T.F.O (ft. M.I.A), Cartoon, Arabest, Prime, Mean Games, Tetra, Motor, Night, Yes, Bird Game, Doggg, Frustra


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY