Sérii United Islands Reloaded odstartují beatboxoví Bauchklang

18.03.2011 17:51 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Bauchklang
© facebook interpreta
Fanoušci elektronické hudby se už jistě nemohou dočkat dalšího ročníku koncertní série United Islands Reloaded. Vůbec první show mají odehrát Bauchklang. Společně s předskakujícími Le Pneumatiq vystoupí 15. dubna v pražském Paláci Akropolis.

České publikum si Bauchklang doslova zamilovalo. Jsou známí svou energickou show, ve které se mísí prvky elektronické muziky, dubu, trip-hopu i drum'n'bassu. Pestrý mix jim vynesl mimo jiné dvě ceny Amadeus Awards (rakouské obdoby Grammy) a cenu Youngster of Arts Europe, kterou se pyšní například i operní diva Magdaléna Kožená. Na koncertu představí průřez tvorbou včetně posledního alba "Signs", které vyšlo v roce 2010. Nahrávání poslední nahrávky pomalu vznikalo už od roku 2006. Zvukově zůstává věrná masivním basám, výraznému kopáku a krystalicky čistým syntetickým tónům.

Koncert začíná v sedm hodin večer. Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketpro za 350 Kč včetně poplatků. Po skončení akce bude program pokračovat na Malé scéně a v Divadelním baru až do ranních hodin.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY