Letošní pražská zastávka Sensation odhalila line-up

19.03.2011 10:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Sensation 2011 - Celebrate Life flyer
© facebook interpreta
Do letošní pražské zastávky Sensation s podtitulem "Celebrate Life" zbývá zhruba deset týdnů, a tak pořadatelé konečně odhalili letošní line-up.

Celkově se letos můžeme těšit na devět zahraničních hvězd. Celý večer odstartuje tradičně rezidentní Mr. White, kterého následně vystřídá dvojice AN21 a Max Vangeli, která patří k největším djským objevům posledních měsíců. Dalším vystupujícím bude Sharam, tedy polovina veleúspěšného projektu Deep Dish. Obrovským lákadlem letošního ročníku pak bude vystoupení mladičké djské naděje jménem Hardwell, která slaví v těchto týdnech celosvětový úspěch ve společném hitu "Zero 76" s krajanem DJem Tiëstem.

Asi největší hvězdou letošního ročníku ale bude osvědčený Fedde le Grand, který je bez nadsázky jedním z miláčků českého publika. Toho na pódiu vystřídá nové djské duo Joris Voorn & 2000 and One, které bylo jedním z opravdových vrcholů na premiéře "Celebrate Life" v amsterdamské aréně v červenci minulého roku a rychle si získalo srdce návštěvníků Sensation po celém světě. Celým večerem bude navíc naživo provázet jedinečný MC Gee, tedy osoba, která svým nádherným hlasem vnáší ducha do každé Sensation.

Vstupenky na tuto jedinečnou taneční akci v bílém, která se uskuteční v sobotu 28. května, seženete v síti Sazkaticket do konce března za akční cenu 1 599 Kč. Od dubna budou lístky ke koupi za finální cenu 1 699 Kč. Veškeré aktuální informace najdete na oficiálním webu pořadatelské agentury a pod článkem se navíc můžete podívat na opravdu vyvedený trailer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY