Podívejte se na "Kámen" Škwor

18.03.2011 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Škwor - Drsnej kraj
© facebook interpreta
Rocková kapela Škwor dostála svým slibům a v pátek 18. března vydává své v pořadí již šesté studiové album nazvané "Drsnej kraj". Jen několik dnů předtím vyslali muzikanti do médií pilotní videoklip ke skladbě "Kámen". Ten je zachycuje při hraní na opravdu velkém pódiu.

Na novinkovou kolekci měla skupina připravena dvacet písniček, z nichž se na ni nakonec dostalo šestnáct, zbylé čtyři hodlají nahrát na příští desku. Kromě autorských skladeb nahrávka obsahuje i jednu coververzi - "Stíny a mráz", původně "Out Of The Dark" zpěváka Falca.

Frontman formace o výběru zrovna tohoto coveru řekl: "Falca máme rádi, a tak nás napadlo, že bychom mohli předělat nějakou jeho pecku. 'Out Of The Dark' se nám líbí, tak jsme zvolili ji. Já k ní napsal text, který je trochu depresivní, protože ten původní je depresivní hodně. Také jsme brali ohled na to, abychom tuhle pecku dokázali dobře zahrát na koncertech. Není nic horšího, než když po tobě chtějí diváci nějakou písničku a ty jim ji nejsi schopen pořádně zahrát."

Nové album Škwor obsahuje těchto šestnáct skladeb: Kámen, Ty lhát mi smíš, Anděl, Tak to jsme my, Banda komiků, Drsnej kraj, Neodolatelná, Sama, Dík, Pro pár hloupejch vět, Rub nebo líc, Já mám rád, Jednou to přijde, Pili a seděli, Za barevným sklem, Stíny a mráz (Out Of The Dark). Kromě CD bude novinka obsahovat i bonusové DVD se záznamem koncertu a dalšími materiály.

Na videoklip k singlu "Kámen" se můžete podívat na Streamu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY