Open Air Festival přidává do line-upu Leftfield, Interpol a Good Charlotte

11.03.2011 19:13 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Good Charlotte
© gc-images.com
Pořadatelé festivalu Open Air Festival vytahují z rukávu další silná esa. Do Česka totiž přivezou kromě The Chemical Brothers a Goose také formace Leftfield, Interpol a Good Charlotte.

Všechny uvedené kapely jsou důvodem, proč budou obě noci Open Air Festivalu v Panenském Týnci u Prahy nabité taneční náladou. Leftfield a The Chemical Brothers vystoupí v jeden den. Newyorští Interpol se zase předvedou s novým baskytaristou a konečně Good Charlotte se vůbec poprvé představí na venkovním festivalu. Tím výčet vystupujících zdaleka nekončí - pořadatelé brzy ohlásí další hvězdy z tuzemské a zahraniční scény.

Lístky na Open Air Festival stojí 990 Kč. Členové O2 Extra Klubu mohou využít akci 1+1 vstupenka zdarma, a tak zaplatí na osobu 495 Kč. "I letos chceme zákazníkům O2 nabídnout na festivalu něco navíc. Kromě výhodného nákupu vstupenek pro ně máme připravené další výhody přímo na místě. Chystáme taky soutěž, jejíž vítěz se bude moct sejít s jedním z headlinerů," dodal Tomáš Dufek, manažer pro Sponzoring a Eventy společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Pokračovat se bude i v ekologickém projektu třídění odpadu, díky kterému festival získal dvě ocenění - A Greener Festival Awards a cenu v kategorii nejlepší partnerská spolupráce v soutěži Top Filantrop.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY