Brutal Assault 2011 hlásí Motörhead

11.03.2011 13:22 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Brutal Assault 2011_leták
© obscure.cz
Sestava kapel pro 16. ročník festivalu Brutal Assault, který se uskuteční ve dnech 11.-13. srpna v Josefově, nabírá konkrétních obrysů. Pořádající Obscure promotion oznámili v posledních dnech jméno letošního headlinera - britskou legendu Motörhead v čele s Lemmym Kilmisterem. Mezi další potvrzené kapely patří například anglická Anathema, američtí Nevermore, Řekové Septicflesh či Sepultura z Brazílie.

Příznivce death metalu zaujmou polští Decapitated, britští Trigger The Bloodshed, Blood Red Throne z Norska, kanadští technici Gorguts a dříve potvrzená americká legenda Morbid Angel. Blackmetalisté si na své přijdou při vystoupení norských kapel Mayhem, Tsjuder nebo 1349. Jak se stalo během posledních let zvykem, festival nabídne i vydatnou porci hardcoru, tentokrát v čele s Američany First Blood, Cro-Mags a Suicidal Tendencies.

Kompletní seznam doposud potvrzených kapel a další informace naleznete na oficiálních stránkách festivalu. Připomeňme, že vstupenky postupem času zdražují, proto netřeba s jejich nákupem otálet. Do konce dubna je můžete zakoupit za stávající cenu 1 200 korun na stránkách Shindy production, případně v sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream a Eventim.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY