Poslechněte si celou desku "Collapse Into Now" R.E.M.

02.03.2011 12:48 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

R.E.M. - Collapse Into Now
© facebook interpreta
Patnáctá studiovka Američana Michaela Stipea a jeho rockové bandy R.E.M. nese titul "Collapse Into Now". V obchodech se této desky dočkáte již 7. března, čili příští pondělí. V celé své kráse si ji však můžete vychutnat onlajn již nyní.

Deska, která nabídne dvanáct skladeb, vznikala od roku 2009 na třech různých místech, v německém Berlíně, Nashvillu (Tennessee) a New Orleans (Louisiana). O její produkci se postarali sami R.E.M., vypomohl jim však i Jacknife Lee (U2, Snow Patrol, Bloc Party, The Hives či Editors). Dočkáte se na ní spektra velice zajímavých hostů, jmen jako Patti Smith, Eddie Vedder (z Pearl Jam), Peaches, Lenny Kaye a Joel Gibb. O tom všem jsme vás však průběžně a poctivě informovali.

K tématu alba plného rockových vypalovaček a intimních balad prozradil basák Mike Mills: "Deska je spíše osobní než politická, současné události nám pochopitelně kříží mysl, když píšeme, ale témata zde jsou univerzálnější."

Nahrávku "Collapse Into Now" si můžete poslechnout - podobně jako před nedávnem tu od PJ Harvey - díky americkému serveru National Public Radio (NPR.org) kliknutím přímo sem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY