Podívejte se na "Born This Way" Lady Gaga

28.02.2011 17:04 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga - Born This Way (singl)
© facebook interpreta
Lady Gaga není třeba v dnešní době představovat. Kdo by snad mohl uniknout jejím monster hitům "Poker Face" nebo "Bad Romance"? Ačkoliv se s novým singlem "Born This Way" rozhodla jít trochu jinou hudební cestou, úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. První místo ve všech iTunes na světě anebo dva týdny na špici americké singlové hitparády mluví samy za sebe. Na řadu nyní přišel i videoklip.

Natáčelo se koncem ledna pod vedením uměleckého fotografa Nicka Knighta. Lady G o klipu řekla, že hlavním motivem je zrození nové rasy. Tato skutečnost reflektuje text písničky, která má podpořit všechny posluchače, kteří jsou někým utiskováni. Odlehčená verze songu se dočká v nejbližších dnech druhého videa, které bude k dispozici za poplatek na iTunes a utržené peníze poputují na charitu podporující zamezení šikany.

Lady Gaga novou desku "Born This Way", na níž se tento singl bude nacházet, vydá 23. května. Dva týdny předtím však vypustí do světa druhý singl "Judas", který vytvořila ve spolupráci s marockým producentem RedOnem. Na videoklip k "Born This Way" se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY