Björk se podílí na soundtracku k "Sucker Punch"

28.02.2011 17:14 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Björk
© bjork.com
Jméno zpěvačky Björk je slyšet na každém rohu. Vedle příprav na novince se pustila do spolupráce se syrským technařem Omarem Souleymanem a teď navíc vyšlo najevo, že je mezi hvězdami, které se podílejí na tématické hudbě k novému snímku "Sucker Punch" Zacka Snydera. Termín vydání CD je stanoven na 21. března a akční fantasy thriller si odbude slavnostní premiéru o pár dní později, 25. května.

Vedle islandské umělkyně na soundtracku uslyšíte i Alison Mosshart, která spojila síly s Carlou Azar z Autolux. Společně připravily předělávku skladby "Tomorrow Never Knows" od Beatles. Björk nachystala pro snímek remix svého singlu "Army Of Me", který vydala v roce 1995. Nyní si ale do studia přizvala navíc Skunk Anansie.

Kompletní tracklist včetně interpretů je následující: Sweet Dreams (Are Made Of This) (Emily Browning), Army Of Me (Björk feat. Skunk Anansie), White Rabbit (Emiliana Torrini), I Want It All/We Will Rock You (Queen, Armageddon aka Geddy), Search And Destroy (Skunk Anansie), Tomorrow Never Knows (Alison Mosshart, Carla Azar), Where Is My Mind? (Yoav feat. Emily Browning), Asleep (Emily Browning), Love Is The Drug (Carla Gugino, Oscar Isaac).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY