Masters Of Rock přiveze poprvé do Česka Twisted Sister

25.02.2011 11:20 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Twisted Sister
© heavyharmonies.com
Fanoušky rockové hudby čeká nadcházející léto velká show. Festival Masters Of Rock, který se koná od 14. do 17. července v areálu likérky Rudolfa Jellínka ve Vizovicích, bude hostit americkou legendu heavy metalu Twisted Sister. Jak uvedl ředitel pořádající agentury Pragokoncert Jiří Daron v pátek 25. února na tiskové konferenci, skupina bude hlavní hvězdou programu pro pátek 15. července.

Formace, jejíž historie sahá až do roku 1972, předvede festivalovému publiku největší hity své kariéry. I když mají Twisted Sister na kontě obrovské množství odehraných vystoupení, tuzemskému publiku zatím ještě nikdy nehráli. "Ta kapela u nás nikdy nehrála proto, že je hodně drahá," uvedl Daron. Dále dodal, že muzikanti nikdy nesleví ze svých požadavků, ať už se jedná o způsob cestování, nebo stravu. Českou premiéru si odbude také projekt Ross The Boss a formace Virginsteel. Ross The Boss založil Ross Friedman, dříve známý z Manowar. Právě ve stopách jeho bývalého působiště se bude nést celá show - fanoušci uslyší zásadní kousky z rané tvorby Manowar.

Dalšími headlinery pro zbývající festivalové dny jsou Hammerfall (čtvrtek), Guano Apes (sobota) a Helloween (neděle). Seznam vystupujících kapel, který najdete na stránkách mastersofrock.cz, není zcela kompletní, neboť další jména mají ještě přibýt. Už teď se ale festival Masters Of Rock může pyšnit velkým počtem prodaných vstupenek. Nyní zbývá pouze asi třetina z původního množství lístků.

Pokud ještě vstupenky nemáte, můžete si je zakoupit u pořádající agentury Pragokoncert, tel: 577 432 580 nebo 224 235 267. Předprodej zajišťují také sítě Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art. Přímý nákup je možný na baru v Masters Of Rock Café ve Zlíně na Čepkově.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY