C Lounge - tak trochu jiná party

12.06.2001 04:50 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

C lounge
© facebook interpreta
Smyslné, oduševnělé a deep groovy, to jsou přívlastky, kterými lze charakterizovat C Lounge parties, jejichž start proběhne v sobotu 16. června v pražském klubu Mecca. O naplnění těchto přívlastků se postarají hostující headline DJs a vokalistka z Naked Music Recordings ze San Francisca, DJs Miguel Migs a Rasoul a vokalistka Lisa Shaw, kteří se v Mekce zastaví v rámci svého evropského turné.

C Lounge party představuje nový koncept klubové zábavy, jejíž návštěvníci by měli "lounge" neboli místo, kde se příjemně relaxuje a které rádi navštěvují zejména proto, že se odlišuje od klasických parties a jejich dunivého a intezívního rytmu. Vedle hudby budou C lounges nabízet nápoje a pokrmy vysoké kvality, dekorace, speciálně designovaný nábytek i ambientní osvětlení a projekce dotvářející atmosféru "lounge". Vedle již zmiňovaných doplňujících elementů budou C lounges samozřejmě nabízet kvalitní hudbu vždy kombinovanou s něčím novým a nečekaným. Hudební styl nabízený na C Lounge parties nepředstaví typický house, techno, či jungle, ale různorodý mix hudebních stylů, kdy bude kladen zřetel na kvalitu vystupujících DJs a hudebníků. Mix hudebních stylů by měl být vhodný jak k poslechu a tanci, tak i jako příjemná kulisa pro konverzaci či drink s přáteli.

A jak to všechno začne? V sobotu 16. června se od 21.30 otevře veřejnosti nová Mecca, pro kterou byl interiérovými architekty navržen a vyroben speciální C lounge nábytek, osvětlení a dekorace. Hudební program C Lounge party bude rovněž velmi pestrý. Na hlavním parketu se představí již zmiňovaní umělci z Naked Music Recordings: DJs Miguel Migs a Rasoul a vokalistka Lisa Shaw. DJ Lumiére si připravil speciální vystoupení s živými žesti od Radima a perkusemi od Huga. Vystoupení DJ Lugera za doprovodu saxofonu Ivana M. rovněž přispěje k party zážitku na hlavním tanečním parketu. Milým překvapením bude premiérové živé vystoupení Pata Fulgoniho s DJem Neem. Pat Fulgoni propůjčil svůj hlas nedávno vydané skladbě DJ Nea "I'm Still in Luv with U" vydané u Beeswax recordings.

Zatímco program v horní části Meccy pokryje více upbeatovou a taneční část programu, podpalubí klubu nabídne kombinovaná vystoupení DJs a živých elementů pokrývající jazz, funk, d´n´b a další klidnější hudební styly. Hlavním lákadlem podpalubního programu bude vystoupení šestičlenné jazz-funkové formace z Velké Británie Kava, Kava. Tam Tam Orchestra v čele s Milošem Vacíkem si připravili brazilské a africké sety bubnů a perkusí, dále vystoupí drum´n´bassová skupina Different Disco doplněná o jazzové prvky saxofonu Ivana Myslikovjana. Živá vystoupení budou prokládána krátkými sety DJs.

Protože vedle vjemu poslechového jsou pro C Lounge důležité i vjemy ostatní, připravila pořádající agentura rovněž aromaterapický a masážní koutek a bary s exotickými povbuzujícími nápoji. Dalším nabízeným smyslovým požitkem bude vjem chuti, který bude naplněn u speciálně připravených koktejlových barů, vinotéky, nabídky kanapek a hor d´uerves, či baru s cognaky, kávou a čokoládou. Na vjemy oka jistě zapůsobí již zmiňovaný nábytek a dekorace či ambientní osvětlení a projekce. V krátkosti představuje C Lounge komplexní nabídku sofistikované klubové zábavy, během které bude návštěvníkům umožněno pocítit přirozený pohyb svého těla a vybrat si takový druh zábavy, která návštěvníkovi C Lounge nejvíce vyhovuje.

C Lounge nábytek, dekorace a osvětlení zůstanou i po 16. červnu v podpalubí klubu Mecca a v budoucnu by další C Lounges měly být instalovány v několika vybraných klubech v Čechách. C lounge rovněž plánuje hostování během vybraných letních festivalů taneční hudby ve stanu, kde bude nabízen separátní program a celková C lounge atmosféra a produkce. Pro více informací prosím navštivte www.wax.cz.

Vstup pouze pro starší 18 let.

(Tisková zpráva agentury Wax.)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY