Snoop Dogg vydání nového alba posunul až na konec března

21.02.2011 11:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Snoop Dogg - Doggumentary
© facebook interpreta
Již zhruba před měsícem jsme na našich stránkách představili video k pilotnímu singlu "Wet" z nové desky rappera Snoop Dogga. Ten od té doby stihl placku přejmenovat, zveřejnit podrobnosti a ještě posunout datum vydání.

Podle aktuálních informací se v pořadí jedenáctá řadovka této americké rapperské legendy bude jmenovat "Doggumentary" a vyjde 28. března. Snoop Dogg ještě oficiálně neprozradil finální tracklist, ale podle dosavadních indicií můžeme čekat hned několik zajímavých kolaborací a duetů. Předběžně potvrzenými hosty jsou například R. Kelly, Kanye West, Trey Songz nebo David Banner. Produkce jednotlivých tracků se ujali například Jake One, Snoop DeVille, DJ Khalil nebo The Cataracs, kteří stojí například za úspěchem seskupení Far East Movement.

Zajímavostí je, že aktuální singl "Wet" vznikl jako Snoopův svatební dárek na plánovanou dubnovou svatbu prince Williama. Královská rodina si totiž přeje, aby se rapper zúčastnil nejen obřadu, ale i následné hostiny. Jak nedávno uvedl, bylo mu jasné, že jako dárek musí vymyslet něco naprosto speciálního, a je přesvědčen, že právě "Wet" je to pravé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY