Remixové album Depeche Mode začíná mít jasnější podobu

17.02.2011 07:40 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Depeche Mode
© depechemode.com
Již v minulém roce jsme přinesli první střípky o plánované remixové desce Depeche Mode. Předběžné březnové datum vydání se nezadržitelně blíží, proto na veřejnost přicházejí první konkrétní informace.

Stejně jako v případě kompilace remixů s názvem "Remixes 81 - 04"se i tentokrát údajně můžeme těšit na tři formáty - jednodiskovou a dvoudiskovou verzi a limitovanou deluxe edici, která bude obsahovat tři disky. Vydání této kompilace bude podpořeno i singlem. Nepůjde však o žádnou novou píseň, ale o remix hitu "Personal Jesus", kterou pro rok 2011 přetvořil norský producentský tým Stargate. Poprvé by se měl rozeznít z rádií v prvním březnovém týdnu.

Před pár dny se na internetu navíc objevil i údajný finální tracklist standardní verze připravované remixové kompilace. Vydavatelství se k této informaci zatím nevyjádřilo, i tak není na škodu tuto informaci předat dál. Nejspíš se můžeme těšit na těchto třináct kousků: Dream On (Bushwacka Mix), Personal Jesus (The Stargate Mix), Suffer Well (M83 Remix), Tora! Tora! Tora! (Karlsson & Winnberg Remix), John The Revelator (UNKLE Remix), In Chains (Tigerskin Remix), Peace (SixToes Remix), Puppets (Röyksopp Remix), Everything Counts (Oliver Huntemann & Stephen Bodzin Mix), Never Let Me Down Again (Eric Prydz Remix), A Pain That I’m Used To (Jacques Lu Cont Remix), I Want It All (Roland M. Dill Remix), Wrong (Trentemoller Remix).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY