Tata Bojs oslaví příchod jara novou deskou a klubovými koncerty

08.02.2011 14:42 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tata Bojs
© facebook interpreta
Po úspěšném roce 2010 se Tata Bojs vrhli do příprav další desky. Ještě než v červnu uvedou svou novinku na trh, odehrají několik speciálních koncertů. První show proběhne už 23. února v brněnském klubu Fléda.

"Kdo by nechtěl hrát na Flédě? Ve zřejmě nejlepším českém klubu. Tam se vždycky rádi vracíme a teď to bude po delší době s plnohodnotným elektrickým programem. Přivezeme dokonce i zajímavou horizontální světelnou scénu, kterou bude jako vždy obsluhovat náš dvorní light designer Filip Bruthans. Po skočení koncertu jsme se ještě dohodli s organizátory na afterparty, která bude v naší režii. Mardoša vytáhne svoje hity tutový a možná se k němu s blížícím se ránem přidají i ostatní Bojs," dodal Milan Cais ke koncertní zastávce v Brně. O den později se ukážou v Jihlavě, kde se k nim připojí navíc Sunflower Caravan.

Elektrické sety vystřídají v březnu částečně akustická vystoupení. Jedno takové proběhne 5. března v Jazz Tibet Klubu v Olomouci a další o den později v Měšťanské Besedě v Plzni. Bubeník a zpěvák Tata Bojs k nim prozradil: "Oba dva elektroakustické koncerty budou myslím příjemným vytržením a zpestřením studiové práce na nové desce. Bereme s sebou vozembouch, ruční činýlky z Egypta, velký pochodový buben, ale i boosterované akustické kytary a klávesy. Hrát budeme napříč všemi alby a asi i nějaký předkrm z toho nového."

Seznam nejbližších koncertů:

23.2. - Brno, Fléda
24.2. - Jihlava, Soul Music Club
05.3. - Olomouc, Jazz Tibet Klub
06.3. - Plzeň, Měšťanská Beseda


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY