Podívejte se na "The Pillow" Republic Of Two

02.02.2011 10:45 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Republic Of Two
© Ivy E. Morwen
Pojí je vzájemné přátelství, i o tom je spojení světů v Republic Of Two. Na stejném principu vznikl i jejich první oficiální videoklip ke skladbě "The Pillow", výčet hostů naleznete kousek níže. Každý z nich si zahrál epizodní dějovou sekvenci, určitým pojítkem byl dopis s dobrými nebo špatnými zprávami, které v závěru Jirka Burian schová do své kapsy u košile. Námět si vymyslela skupina sama, s realizací klipu jim pomohli Darina Kovářová, Eliška Nováková, Tomáš Jelínek a Tadeáš Haager. Za "Raising The Flag" jsou nominování jako Objev na letošních Andělech, kde i zahrají živě (ceremoniál se uskuteční 23. února).

V klipu si svou malou roli zahráli: Kateřina Winterová, Milan Cais, Mardoša, Charlie One, Dušan Neuwerth, Ecson Waldes, Ema Brabcová, Šmity, Klára Nemravová, Jan Janečka, Pierre Beneš, Jan Burian, Hana Pecková, David Urban, Pierre Urban, David Štěrbáček, Saša Michailidis, Pavel Kučera, Jana Kománková, Honza Dědek, Josef Sedloň, Natalie Kocab, Ondřej Galuška, Radek Bureš, Tadeáš Haager, Tomáš Jelínek, Martin Štípala, Darina Kovářová, Andy Čermák, Martin Janecký a kompletní Republic Of Two.

Samotné video ke skladbě "The Pillow" si právě dnes odbylo svou premiéru na profilu kapely na Facebooku a naleznete jej i na jejich YouTube.com kanálu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY