Podívejte se na "S&M" Rihanny

02.02.2011 14:00 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Rihanna
© livenation.cz
Dvaadvacetiletá Barbadoska Rihanna se před nedávnem rozhodla vydat dva singly najednou. Nyní se můžete podívat na videoklip k prvnímu z nich, songu "S&M".

Pestrý, svižně stříhaný, výstřední a obsahem ujetý klip si odbyl premiéru 1. února díky Vevo účtu zpěvačky. Natáčelo se o víkendu 15. a 16. ledna pod vedením známé režisérky řecko-kubánského původu Meliny Matsoukas, která se postarala i o režii předchozích singlů Rihanny "Hard", "Rude Boy" a "Rockstar 101", spolupracovala však kupříkladu i s Kylie Minogue, Beyoncé, Katy Perry či Lady Gaga. V lehce perverzním klipu se dočkáte mnoha bizarností, od igelitu a černé lepicí pásky přes cameo Pereze Hiltona až po Rihannin trapný a klišé hanbatý proces krmení se...

Electro-dance-popový song "S&M" pochází z páté studiovky "Loud" této slečinky, která byla vydána v listopadu. Singl vyšel pouze digitálně a k dostání je od 21. ledna. Video k singlu "Raining Men", na kterém zpěvačce vypomohla Nicki Minaj a který vyšel ve stejný den, se natáčelo hned po "S&M" a mělo by být zveřejněno brzy.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY