Macy Gray chce letos vydat hned dvě desky

03.02.2011 11:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Macy Gray
© viduse.com
Zpěvačka Macy Gray využívá každou volnou chvilku. Neotálí a už připravuje novou desku, aby co nevidět mohla fanouškům naservírovat další písně. "Tento rok chci udělat hodně nahrávek," dodává ještě třiačtyřicetiletá umělkyně. Už teď má pro novinku připravených osm kousků, na kterých společně s producentem Halem Wilnerem zkusili odlišný a novátorský přístup.

V rozhovoru pro Billboard.com zpěvačka dále upřesnila, že během rok 2011 chce vydat přesně dvě desky. "Ráda bych udělala jazzovou desku a taky rockovou. Mám v sobě tolik nápadů, že mně samotné jen uškodí, pokud je rychle nenahraji," uvedla.

Macy Gray navíc sama cítí, že posluchačům nedává tolik své tvorby, jak by skutečně mohla. "Přijde mi, že nedělám dostatek hudby. Všichni, které považuji za své vzory, vydali spoustu nahrávek. Dívala jsem se nedávno na diskografii Niny Simone, která toho nahrála skutečně moc. Stejně tak Bob Marley - během krátké doby vydal obrovské množství materiálu. Takže teď chci udělat desku a okamžitě ji vydat, abych viděla reakce lidí. Už nebudu čekat s přípravou další nahrávky až do té doby, než bude po turné," uzavřela.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY