Lady Gaga podpoří boj proti AIDS kosmetickou řadou

31.01.2011 11:04 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Lady Gaga
© www.temptalia.com
Lady Gaga se již poněkolikáté v kariéře rozhodla využít síly svého jména pro dobročinné účely. Znovu tak proběhne její spolupráce se společností MAC Cosmetics, s níž zpěvačka zahájí kampaň na podporu boje proti AIDS.

Konkrétně budete moci fond MAC AIDS podpořit koupí lesku na rty Viva Glam nebo rtěnky za cenu 14.50 dolarů (asi 300 korun). Loni již podobná akce s touto firmou proběhla, Lady G navíc vypomohla i její o něco starší kolegyně Cyndi Lauper, s kterou sdílí velice extravagantní vystupování. Výběr příspěvků koupí těchto produktů začne 17. února.

Tato kosmetická řada bude o něco serióznější než údajný nový parfém, který má vonět po krvi a spermatu, jak jsme vás v nedávné minulosti informovali. Lady Gaga se v poslední době věnuje finálním přípravám na promo k novému singlu "Born This Way" ze stejnojmenného chystaného alba, které spouští od 10. února rádiovou premiérou songu na americkém rádiu Z100. Následovat bude vystoupení na letošních Grammy a hodinový rozhovor, který se zpěvačkou natočil moderátor Anderson Cooper.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY