Roxette v Česku přidávají, koncem června zahrají i v Ostravě

24.01.2011 09:29 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Roxette
© Live Nation
Znovuzrozená skupina Roxette, která v rámci svého celosvětového turné vystoupí 5. června také v Praze, se rozhodla Čechům přidat jeden koncert navíc. V pondělí 27. června zabere také ostravskou ČEZ arénu.

"Kdybyste se mě někdo zeptal před pár lety, zda bude někdy v budoucnu turné Roxette, asi bych velmi rychle řekl, že ne," přiznává zpěvák, kytarista a skladatel Per Gessle. "S vědomím, co všechno Marie Fredriksson musela podstoupit v rámci léčby těžké nemoci, to není jen neuvěřitelné, ale zdá se mi to téměř magické. Bude to báječné potkat opět všechny naše fanoušky na planetě Zemi."

Řadu koncertů odstartuje tato švédská dvojice 1. března v ruské Kazani, navštíví také Maďarsko, Německo nebo Polsko. V České republice se zastaví v červnu, a to hned dvakrát. Vstupenky na pražský koncert jsou už vyprodané, do Ostravy se zatím jejich ceny pohybují od 690 do 990 korun a jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro. Turné je spojeno s novým albem "Charm School", které se do obchodů dostane v průběhu února.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY