Black Label Society v březnu zahrají v Praze

24.01.2011 18:40 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Black Label Society
© facebook interpreta
Zakk Wylde a jeho družina Black Label Society se představí poprvé v Česku na samostatném koncertě. V rámci světového turné "Berzerkers Tour 2011" zavítají do Prahy. Zakk Wylde & spol. vyrazili na světové turné k podpoře svého nového alba "Order Of The Black". Hardrockový hodokvas se uskuteční již 10. března 2011 v KC Vltavská.

Zakk Wylde však čerpá inspiraci nejen u fanoušků, ale také u takových kytaristů, jako jsou Randy Rhoads, Eddie Van Halen, Frank Marino, Al Di Meola, John McLaughlin či Albert Lee, a u zpěváků typu Elton John, Gregg Allman nebo pozdějšího frontmana Lynyrd Skynyrd Ronnieho VanZanta. Zakk už získal snad všechny existující kytarové ceny, co si jen lze představit, a stal se hlavním zdrojem inspirace pro celé zástupy populárních rockových kytaristů.

Historie této americké hudební ikony jménem Zakk Wylde by byla na svazky. My si můžeme být jistí tím, že jakmile na pódium vtrhne tahle ryzí hardrocková parta, strhne se neukočírovatelná vřava. Cena lístků se bude v průběhu předprodeje měnit, aktuálně je můžete sehnat v síti Ticketportal za 590 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY